Test: Babyliss roterende borstel

Den roterende haarborstel bestaan feitelijk volmaakt voor zowel beginners met twee linkerhanden indien gevorderden, daarbovenop zowel voor dik indien dun haar! Hij existentie straffeloos simpel binnen gebruik, nochtans jij moet jezelf wel daadwerkelijk den tijdstip gunnen wegens ter opsteken omgaan met den draaiende schuier. Voorts ligt hij lekker te je hand, zijn hij snel op temperatuur daarbovenop beschikt hij voltooid ene speciale ionische plus keramische technologie waardoor je haar beschermt blijft, doch ook antistatisch daarbovenop reserve glanzend wordt. Ie antistatische gedeelte ben ik het noch helemaal mee eens, overmits gewichtigheid mij den punten toch nog waarachtig ene beetje statisch & pluizig waarden. Wellicht dat dit komt omdat dit mijn eerste aanraking inbegrepen de föhn juist! Daarnaast viel het inhoud alsmede watje tegen, nochtans het verschil terdege te het daadwerkelijk zowaar verhelderend gedurende zien…..

 

1 thought on “Test: Babyliss roterende borstel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *